Antalya Araba Kiralama ve Gezilecek Yerler Otoringo - Antalya Araba Kiralama ve Gezilecek Yerler

Blog

Antalya Araba Kiralama ve Gezilecek Yerler


Antalya Araba Kiralama ve Gezilecek Yerler

Antalya Havalimanı araba kiralama nasıl yapılır? Antalya gezilecek yerler neresi ? Türkiye’nin turizm başkenti olan bu şehre gelmeden önce kafanıza takılan iki sorudur. İki sorunun da cevabını bizde bulabilirsiniz. Antalya tatili yapmadan önce araba kiralama işlemi yapmak tatil planınızın ilk sırasına ekleyebilirsiniz. Çünkü Antalya’da gezilecek yerlerin arasındaki mesafeler uzaktır. Toplu taşıma araçlarını kullanmak, sıcak havalarda bunaltıcı olabilir. Otoringo araba kiralama platformundan arabanızı kiraladıktan sonra şimdi Antalya’nın güzelliklerini ve gezilecek yerlerini sıralayabiliriz.

  • Alanya

Alanya, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da en önemli turistik noktalarından biri. Muhteşem coğrafyası ve doğal güzelliklerini görmek için Alanya araba kiralama işlemi yapmanıza gerek yok. Antalya’da araba kiraladıktan sonra buraya gelebilirsiniz. Dilerseniz tabiki Alanya’ya adrese teslim yapabildiğimiz için oturduğunuz yerden araba kiralama işlemi yapabilirsiniz. Alanya’da görülmesi gereken yerler Kleopatra Plajı, Kızıl Kule, Alanya Kalesi, Damlataş Plajı ve Mağarası, Fosforlu Mağara, Dim Çayı ve Mağarası, Sapadere Kanyonu Alanya Müzesi ve Alanya Limanı görülmesi gereken yerlerdir.

  • Düden Şelalesi

Düden Şelalesi, Antalya’nın en ünlü doğal güzelliklerinden biri. Antalya şehir merkezinin 12 kilometre kuzeyinde bulunan Düden Şelalesi buraya gelen her gelen insanı huzura kavuşturuyor. Şelalenin etrafında bulunan çamlıklarda gezi yolları ve piknik yerleri vardır. Burada aileniz ile güzel vakitler geçirebilirsiniz.

  •  Konyaaltı Plajı ve Lara Plajı

Yılın ortalama üç yüz günü güneşin eksilmediği Antalya, dünyanın en güzel plajlarına ev sahipliği yapıyor. Konyaaltı Plajı 7 km’lik uzunluğu ile bunlardan biri. Şehrin merkezinde bulunan yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez adresi olan Konyaaltı Plajı çevresinde oteller, barlar ve eğlence yerleri bulunmaktadır.

Çevresinde birçok konaklama seçeneği ve kamp alanının bulunduğu Lara Plajı ise merkezin 12 km doğusunda yer alıyor. Geniş ve denizi daha sıcak olan Lara plajı popüler plajlardan biri. Burayada Otoringo üzerinden kiralama yaptığınız araba ile gelebilirsiniz.

  •  Side

Antalya’nın Manavgat ilçesinin sahil bölümünde yer alan Side, lüks otelleri, hareketli çarşısı, tarihi kalıntıları ve kumsalları ile Antalya’nın doğu kıyılarının en popüler tatil merkezlerindendir. Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı Side da mutlaka görülmesini gereken tarihi yapılardır. Side Antalya şehir merkezine 66 km uzaklıktadır ve araba kullanmanızı tavsiye ederiz.

  •  Kaş

Antalya’nın en batıdaki ilçesi Kaş, mavi turların gözdesi olan etkileyici bir tatil beldesidir. Kaş ile Kalkan arasına yer alan, muhteşem yeraltı sularının bulunduğu ve turkuaz renkli denizi ile Kaputaş Plajı Kaş’ın en popüler turistik noktasıdır. Bunların yanı sıra Kaş Antik Tiyatrosu, Antiphellos Antik Kenti, Xanthos Antik Kenti gezilecek yerler arasındadır.

Antalya’nın daha sayamadığımız birden fazla güzellikleri vardır. Zaten her sene turist yoğunluğundan Antalya her sene en çok tercih edilen şehirdir. Antalya’ya yurtdışından gelen turistler genellikle buraya geldiklerinde araba kiralamayı tercih ediyorlar. Yaz sezonunda çok fazla tercih edilen bir şehir olan Antalyada araba kiralama firmaları ortaya çıkmaktadır. Bu firmalar gelen ziyaretçilerimizi mağdur etmeye yönelik çalışmaktadır. Bundan dolayı güvenli araba kiralamanın adresi Otoringo’dur. Otoringo’yu tercih ettiğinizde sınırsız km ve full kasko hizmetiyle ailenizle Antalya’da güzel vakitler geçirebilirsiniz.